Premijer liga kreće, a u Meridianu neviđeno dobre kvote!

0
445

Konačno je došao i taj petak kada počinje Premijer liga, najjača, najzaniimljivija i najneizvesnija fudbalska liga Evrope i svijeta. A uz najbolji fudbal mi znamo i gdje se kriju najbolje kvote!

Mančester siti se dodatno pojačao jer se posle duge povrede vraća Benjamin Mendi, a kupljen je i Rijad Marez. Ogromni su favoriti za osvajanje Premijer lige – a samo u Meridianu ćeš dobiti kvotu 1.65!

A sezona počinje u Mančesteru, gdje će Mančester junajted odigrati meč sa Lesterom. Nije uspio Žoze  Murinjo dovesti Harija Megvajera, kao uostalom nijednog drugog štopera u klub, pa je stoga svakako bio nezadovoljan. Sada mu Megvajer sa Lesterom dolazi na noge, a bonus kvota na Junajted je nevjerovatnih 1.71!

To naravno nije sve! U okviru ponude za bonus kvote su svi mečevi Premijer lige koji se igraju za vikend, a posebno će biti zanimljivi mečevi na kojima debituju novi treneri poput duela Čelsija i Hadersfilda, gde će Maurisio Sari početi svoj put sa “Plavcima”. Bonus kvota na Čelsi je ćak 1.87, što je svakako ponuda koja se mora iskoristiti.

A u Meridianu imaš još jedan razlog više da odigraš tiket za vikend! Svi koji od petka do nedelje uveče odigraju svoje tikete imaju šansu da osvoje sjajan bonus! Meridian dijeli 100 € nagrade onome ko za vikend pogodi najveću kvotu na tiketu!  Svi tiketi ulaze u obzir, a najbolji dobitni tiket će osim sjajne pogođene kvote i nevjerovatnog dobitka dobiti i fantastičan bonus!