Poznate cijene ulaznica za utakmicu BiH i Crne Gore

0
960
FOTO: FILIP ROGANOVIĆ
Fudbalske A reprezentacije BiH i Crne Gore odigraće 28. maja na stadionu “Bilino polje” u Zenici svoju prvu međusobnu i ujedno prijateljsku utakmicu u seniorskoj konkurenciji.

Nogometni / Fudbalski savez BiH će za ovaj susret u prodaju pustiti 10.000 ulaznica koje će se, kao i do sada, jednim dijelom prodavati putem partnerske agencije “Centrotours”. Cijene ulaznica su 20 KM (10 eura) za tribinu “zapad”, 15 KM (7 eura) za “istok” i 10 (5 eura) KM za tribine “sjever” i “jug”.

Značaj utakmice je poseban i zbog zvaničnog oproštaj koji će biti upriličen za tri reprezentativca Emira Spahića, Zvjezdana Misimovića i Vedada Ibiševića.

“Sve što su dali reprezentaciji ne može stati u ovih nekoliko redova, sa njima smo se radovali i tugovali. Naša obaveza je da ih dostojno ispratimo, onako kako su oni branili boje državnog tima. To je dovoljan motiv i poziv svim navijačima da dođu na “Bilino Polje” i još jednom zaplješću na otvorenoj sceni našim igračima koji se nikada nisu štedili na terenu. Zato, budimo zajedno 28. maja u 18 sati na stadionu u Zenici, dostojanstveno ispratimo reprezentativce koji se opraštaju, pozdravimo one koji tek dolaze i podržimo selektora Roberta Prosinečkog u njegovom debiju na klupi nacionalnog tima. Vidimo se na „Bilinom Polju“, poručili su iz N/FS BiH.

Datum i vrijeme početka prodaje ulaznica, kao i spisak poslovnica “Centrotoursa” biće naknadno objavljeni.