Petar Abramović karijeru nastavlja u slovačkom Tatran Prešovu

0
827

Lijevi bek Lovćena Petar Abramović karijeru će nastaviti u najboljem slovačkom klubu Tatran Prešovu. Ovo je veliki korak naprijed u karijeri mladog dvometraša sa Cetinja, s obzirom da je Tatran redovan učesnik evropskih takmičenja Lige šampiona i EHF Kupa, ima odličan tim koji sa klupe vodi hrvatski stručnjak Slavko Goluža, dok će Petar neophodno iskustvo sticati i igranjem i u jakoj SEHA ligi.

“Ovo je velika šansa za mene i srećan sam što dolazim u takav klub kao što je Tatran. Čuo sam mnogo toga lijepog o ljudima iz kluba, igračima, treneru Slavku Goluži, a uvjerio sam se u sjajne uslove koje imaju. Smatram da sam donio pravu odluku, da sam od tri ponude izabrao najbolju, trudiću se da opravdam ukazano povjerenje, a mom Lovćenu želim mnogo sreće u nastavku prvenstva”, kazao je po dolasku u Prešov Abramović.
Devetnaestogodinji Abramović (202cm) je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore, trenutno je jedan od najperspektivnijih juniora koji bi u budućnosti trebao biti veoma važan faktor i seniorske reprezentacije.