Perović: Uzdam se u našu odbranu

0
410

ranko-perovic-1344794263-197142_0“Ajkule” danas igraju protiv najtežeg protivnika na putu ka jednoj od medalja na Svjetskom prvenstvu – selekcije Srbije. Selektor Ranko Perović ističe da je šansa našeg tima u igri na mali broj golova, jer je odbrana na ovom prvenstvu igrala konstantno dobro.

 

„Ići ćemo da utakmicu svedemo na što manji broj golova. Neće biti lako, Srbija je favorit, oni dugo igraju zajedno, dok je naša ekipa tek u stvaranju. Pokušaćemo da iskoristimo sve njihove slabe tačke, kojih nema mnogo“, rekao je Perović za Portal RTCG.

 

Selektor “ajkula“ kaže da njegov tim igra sve bolje kako prvenstvo odmiče, što je dodatno ohrabrenje pred duel sa Srbijom.

 

„Podbacili smo na startu, ali smo se izdigli. Kako prvenstvo odmiče, forma ide uzlaznom linijom. Vjerujem da naša odbrana može da presudi u ovom meču. Ne predajemo se unaprijed, ostavićemo posljednji atom snage u bazenu“, istakao je Perović.

 

Selektor je na kraju prokomentarisao anketu našeg portala, u kojoj 60% čitalaca smatra da Crna Gora ne može da prođe dalje.

 

„Srbija jeste favorit, ali sport je prelijep baš zbog toga, što ne pobjeđuje uvijek bolji“, zaključio je Perović.