Pero Milošević preuzeo rumunsku Politehniku

0
333

Prvi selektor Crne Gore Pero Milošević novi je trener rumunske Politehnike, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.  Milošević je sa klubom iz Temišvara postigao dogovor do kraja sezone, a mogućnosti da po završetku iste produži ugovor na još dvije sezone. Politehnika je član rumunske Prve lige, a trenutno zauzima deseto mjesto na tabeli. Saopšteno je da je cilj kluba plasman među osam najboljih, koje vodi u plej-of..
Milošević je na klupi naslijedio rumunskog stručnjaka Konstantina Štefana, koji je smijenjen nakon loših rezultata. Milošević se zahvallio rukovodstvu kluba na pozivu da preuzme ekipu i na načinu na koji je dočekan u Temišvaru.
Politehnika je profesionalan klub, dobro organizovan i drago mi je što sam dobio priliku da radim u njemu. Brzo smo se dogovorili”, rekao je Milošević na zvaničnoj promociji.

On je kazao da je odradio prvi trening sa ekipom i da je zadovoljan onim što je imao priliku da vidi.
Prvi trening trajao je sat i 20 minuta i zadovoljan sam kako je tim reagovao. Ne može se sada mnogo promijeniiti, radićemo postepeno, jer bi neke brže projene mogle biti kontraproduktivne. Primijetio sam neke stvari koje bi trebalo promijeniti i u odbrani i napadu”, kazao je on.
Interesatno gol Politehnike brani Makedonac Zlatko Daskalovski, kojeg je Milošević trenirao i u Lovćenu.

 

 

 

 

Handballme.me