Periša Pešukić i Igor Vujačić predstavljeni u Partizanu

0
551

Igor Vujačić i Periša Pešukić obukli su crno-bijeli dres – nekadašnji štoper Zete i bek Budućnosti promovisani su kao fudbaleri Partizana.

“Od malena mi je je velika želja bila da obučem dres Partizana. Radujem se dolasku u najveći srpski klub, a velika mi je čast što će me, sa klupe, predvoditi Savo Milošević“, rekao je Pešukić, koji se zahvalio trenerima u Budućnosti, a nekadašnjim asovima Partizana – Branku Brnoviću i Andriji Delibašiću.

“Vjerujem da Partizan može i do grupne faze Lige Evrope i do duple krune u Srbiji“, rekao je mladi reprezentativac Crne Gore.

Tri godine stariji Vujačić upisao je prve nastupe u A selekciji Crne Gore i sa takvim statusom stigao u Humsku.

“Presrećan sam što sam došao u veliki klub. Na meni je da radim i što prije se nametnem, znam kakva je čast, ali i obaveza nositi dres Paritzana. Nadam se da ću opravdati očekivanja navijača“, rekao je 24-godišnji štoper.

Trener Partizana Savo Milošević zadovoljan je što će sarađivati sa igračima iz Crne Gore.

“Želim im da u Partizanu pokažu ono što su demonstrirali u svojim klubovima. Siguran sam da će saradnja biti uspješna. Moja iskustva sa Crnogorcima su fenomenalna, bio sam i dio stručnog štaba Branka Brnovića, a kako god kome izgledalo, taj narod i državu gledam kao svoj. Po karakteru su drugačiji od ostalih, kao što u košarci imate Dinarce i Dalmatince, tako i u fudbalu Crnogorci lakše nose pritisak, a to je u savremenom sportu izuzetno bitno. Zato su i došli u Partizan“, rekao je šef stručnog štaba crno-bijelih.