Pecovi fudbaleri spremni da se revanširaju

0
133

Linfild – Sutjeska 

Meridian tip 2

Fudbaleri Sutjeske nisu i nemaju razloga da klonu duhom. Odlučni su u namjeri da odigraju hrabro, da u revanšu trećeg kola Lige Evrope protiv Linfilda u Belfastu nadoknade 1:2 iz prvog meča.

Plavo – bijeli odigrali su odličnu utakmicu, a fudbaleri Linfilda gotovo da nisu imali šut u okvir gola, rijetko su prelazili polovinu terena i prijetili golu sjajnog Vlada Giljena, ali su se na kraju vratili kući s odličnim rezultatom. I pored nepovoljnog rezultata iz prvog meča Meridian vjeruje u pobjedu Sutjeske na koju je postavio kvotu 2.55. Pobjeda domaćina plaća se 2.51, a koeficijent za remi je 3,25.

U ovakvim utakmicama često viđamo otvoren fudbal, a kvota 1,78 na igru 3+ gola , govori da je to moguće dok ukoliko očekujete gol Sutjeske u oba poluvremena 1+1 dobijate kvotu 3.44 .

Ako ste mišljenja da će Pecovi ratnici sve riješiti u prvom poluvremenu  Iz dva u dva i tri i više golova Meridian plaća sa sjajnih 6.15.

Meridian kao lider sportskog klađenja na ovim prostorima a i šire, za sve ljubitelje Sutjeske naročito njene Vojvode pripremio je pravi sportski specijal iz kojeg izdvajamo pobjedu u korist našeg tima 0:1, 0:2, 1:2 sa kvotom 3.6, dvostruki strijelac na meču sa kvotom 3.5, 2+ gola na meču od 0 do 15 minuta sa kvotom 15, dok vam 3+ gola glavom na meču plaćena sa nevjerovatnom kvotom 60.

Pobjednik ovog dvomeča će u plej-ofu za mjesto u grupnoj fazi Lige Evrope igrati sa slabijim iz duela Karabag – APOEL. Karabag je u prvom meču u Nikoziji slavio sa 2:1.

Prenos meča Lingfild – Sutjeska možete pratiti  u svim Meridianovim poslovnicama !!!