Pavićević: “Dolazimo da pokažemo ljubiteljima košarke šta znamo”

0
174
Foto - Mornar/Media Pro

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je da njegov tim na gostovanje Mega Bemaxu dolazi posle dobre igre u većem dijelu meča sa Partizanom.

Strateg vicešampiona Crne Gore svjestan je da će morati da odigra odlično tokom svih 40 minuta kako bi došao do novog uspjeha u ABA ligi.

„Mega je jedan od kandidata za top četiri. Ekipa je spoj mladosti i iskustva, dobro vođena od strane trenera Dejana Milojevića. To je specijalan projekat, koji je urađen zajedno sa Miodragom Miškom Ražnatovićem, u kojem mladi igrači nastupaju rasterećeno, jer im je, maltene, sve dozvoljeno u igri. Oni tu slobodu ne zloupotrebljavaju i igraju maksimalno ozbiljno. Jako teško je parirati ekipi koja ne staje svih 40 minuta nego presingom nastoji da izbaci protivnika iz ritma. Znamo, dakle, odakle nam prijeti glavna opasnost, moramo svih 40 minuta biti podjednako fokusirani na igru u odbrani i napadu. Dolazimo u Mitrovicu na krilima dobre igre u tri četvrtine meča sa Partizanom i sa mnogo više samopouzdanja nego pred premijerni meč sa Crvenom zvezdom mts. Svaka utakmica biće puna naboja i neizvjesnosti. Očekujem takav duel i protiv Mege. Dolazimo da se nadigravamo i da pokažemo ljubiteljima košarke šta znamo. Ukoliko budemo imali svoj dan, sve je moguće”, rekao je Pavićević.

Mega i Mornar igraće sjutra od 17 sati.