Paspalj i Danilović gosti na Ekonomskom fakultetu

0
168
Sportsko društvo Ekomen organizuje sportsku tribinu pod nazivom ,,Najbolji najboljima”, koja će se održati večeras sa početkom u 20 h, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Na još jednom u nizu događaja kojim Ekomen obilježava 10 godina postojanja, gosti će biti proslavljene košarkaške legende: Žarko Paspalj i Predrag Saša Danilović.

Žarko Paspalj rođen je u Pljevljima i igrao je na poziciji krila. U svojoj karijeri je nosio dresove Budućnosti, Partizana, San Antonio Spursa i grčkih velikana Olimpijakosa i Panatinaikosa. Sa reprezentacijom Jugoslavije okitio se titulom prvaka svijeta, olimpijskim srebrom iz Seula i Atlante, kao i zlatnom medaljom sa tri evropska šampionata.

Predrag Saša Danilović rođen je u Sarajevu. U svojoj karijeri nosio je dres Partizana, Virtusa iz Bolonje, kao i NBA ekipa Dallas Mavericks i Miami Heat. Bio je dvostruki prvak Evrope na klupskom i četvorostruki prvak Evrope na reprezentativnom nivou, MVP Final four-a Evrolige 1992. godine, kao i juniorski prvak svijeta i osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Atlanti.

Ne propustite priliku da čujete zanimljive priče istinskih legendi košarke. S obzirom na to da je kapacitet sale ograničen, da rezervišete svoje mjesto na tribini neophodno je popunite prijavni formular http://OVDJE