Pajković: Radujemo se što smo sve veća odbojkaška porodica

0
342

Nakon ukupno 298 odigranih utakmica, pred skoro 500 djece, danas je na Trgu nezavisnosti u Podgorici završena treća sezona “Jugopetrol EKO mini odbojke”, projekat Odbojkaškog saveza Crne Gore za djecu uzrasta 9 do 12 godina.

“Poštovana djeco, roditelji, treneri, dragi prijatelji iz Jugopetrola, ministre sporta gospodine Janoviću, svi prijatelji odbojke, hvala vam što smo u prilici da se i danas, u ovom divnom ambijentu, radujemo što smo sve brojnija i srećnija odbojkaška porodica.

Velika je radost svih u Odbojkaškom savezu što je Jugopetrol EKO mini odbojkaška liga okupila 500 djevojčica i dječaka, što su ta djeca mjesecima na izuzetno organizovan način unapređivala svoje odbojkaško znanje i bivali iz vikenda u vikend sve bolji sportisti (i sve bolje ličnosti).

Odigralo se 300 utakmica. Izdvojili su se i nadareniji, danas smo posebno uživali u ovoj završnici sezone. I sigurni smo da će Jugopetrol EKO mini odbojkaška liga još dugo da bude temelj iz godine u godinu sve bolje crnogorske odbojke. Da smo na pravom putu pokazao je i kvalitet i broj timova u ovosezonskim pionirskim prvenstvima…”, izjavio je na zatvaranju treće sezone Jugopetrol EKO mini odbojke, predsjednik OSCG Cvetko Pajković.