Organi upravljanja saveza imaju punu podršku članica saveza

0
273

Organi upravljanja Džudo saveza imaju punu podršku članica saveza što je potvrđeno na Skupštini koja je održana u martu ove godine u Bijelom Polju, saopšteno je iz te asocijacije, reagujući na današnje obraćanje 24 kluba.

Navodi se da su na toj sjednicu usvojene izmjene i dopune Statuta.

“Par ljudi koji su objavili saopštenje lažno se predstavljaju kao predstavnici 24 kluba, naravno ne navodeći njihove nazive, su pred samu sjednicu odustali od učešća na Skupštini, iz prostog razloga što su presabiranjem uvidjeli da nemaju podršku za njihovu prljavu kampanju”, piše u saopštenju Džudo saveza.

Navodi se da o članstvu saveza i radu njegovih organa na pomenutoj sjednici, kao i na svim prethodnim Skupštinama u posljednjoj deceniji, postoji uredno sačuvana dokumentacija.

“Možemo je dostaviti u svakom trenutku, bilo kome bez obzira na to što su neki od ovih dušebrižnika pokušali da je unište. U svakom slučaju, orkestrirani napadi na savez, kojima se grubo krši, ne samo zakon države Crne Gore, već i sportska etika, imaće epilog na sudu”, piše u saopštenju Džudo saveza Crne Gore.

Agencija MINA ovim saopštenjem završava polemiku između Džudo saveza i klubova i više neće objavljivati reagovanja na tu temu.