OK Sutjeska predstavila ekipu za sezonu 2015/2016

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 850 pregleda Dodaj komentar

U petak je održana konferencija za štampu Odbojkaškog kluba Sutjeska Nikšić, uoči početka Prve odbojkaške lige Crne Gore za muškarce, koja startuje narednog vikenda. U konferencijskoj sali Volontera Crne Gore, presu su prisustvovali uprava kluba, treneri, igrači predstavnici medija i članovi sponzora i prijatelja kluba.

Okupljenima se prvo obratio predsjednik kluba, Mirko Perošević. ,,Do sada smo završili administrativne poslove, aktivno radimo na promociji odbojke, sprovodimo društveno odgovorne aktivnosti, izvršili smo promjenu grba, a od danas je aktivan i zvanični sajt kluba,www.oksutjeska.com. Dizajn sajta je radio Chodex Studio, još uvijek je u početnoj fazi, a biće responzivan, što znači da će biti prilagođen da se otvara na svim uređajima, od mobilnih telefona, preko tableta do računara. Posebno nas raduje što je naš klub, koliko smo mi upoznati, trenutno jedini odbojkaški klub u Crnoj Gori koji posjeduje svoj zvanični sajt“. On je dodao i da prvu utakmicu OK Sutjeska igra kao domaćin, a ugostiće gradskog rivala Volej Star sledećeg vikenda. Do kraja prvog dijela prvenstva, dočekaće još Budućnost i Jedinstvo, a gostovati Bar Voleju i Budvanskoj Rivijeri.

Trener prvog tima, Miodrag Perošević, predstavio je tim i istakao očekivanje da će spoj iskustva i mladosti donijeti bolje rezultate ove godine:  ,,Uz iskusnije igrače, Aleksandra Bojića, Branka Rosandića, Miloša Vulića tim će činiti i mlađi, među kojima su Vladan Stojanović, Đole Baletić, Ilija Bošković, Niko Perošević, Marko Šekarić. Osim njih, tu su i dva pojačanja, Petar Perošević koji je naš bivši igrač, i Filip Brajković, doskorašnji član OK Budućnosti, i juniorski reprezentativac Crne Gore. Mišljenja sam da ovaj tim može do polufinala prvenstva i plasmana na finalni turnir Kupa Crne Gore“.

ok sutjeska press odbojka

Zoran Taušan, trener mlađih kategorija i škole odbojke, smatra da u klubu ima perspektivnih pionira, i da klub neće imati problema u budućnosti, da mladi naraštaju stasavaju, vrijedno rade i da se ozbiljno računa na njih. ,,Pomenuo bih Nikolu Taušana, Jovana Peroševića, Dragana Stojanovića, Đura Popovića, Marka Rondovića, Dušana Nikolića. Oni su već ove godine steklu pravo učešća u Prvoj ligi, i može se očekivati da neki od njih i debituju za prvi tim“.

U klubu su istakli zahvalnost novinarima koji su prisustvovali konferenciji, sponzorima, medijskim: Kolektiv.me i Mladi Nikšića.me, tehničkim: Trgotehna doo Nikšić i ChoDex Studio, kao i prijateljima kluba: Opština Nikšić, Pivara Trebjesa, Mijo Raičević, Volonteri Crne Gore, K sport, Jet sport, Outlet, Industrija mesa Goranović, Elektro Šaraf, Gama kafa, Monte Foki flips, OK Kokice, Rubeža doo.

ok sutjeska press odbojka 2

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar