ODBOJKAŠICE Borbe za finale startuju u subotu

0
496

Nakon veoma uzbudljivog Kupa, u subotu će startovati i polufinalne borbe plej ofa odbojkašica.

Prva polufinalna utakmica play off-a, između ekipe Luka Bar i ekipe Morača, odigraće se u subotu, 14. aprila u SC “Topolica” sa početkom u 19 časova.

“Kao što smo i pred Kup kazali, mi smo ispunili plan za ovu godinu. Zadovoljstvo nam je igrati u polufinalu sa višestrukim šampionom. Luka Bar je izraziti favorit, kako u ovoj seriji tako i za osvajanje Prvenstva. Lako su nas pobijedili prije dvadesetak dana u prvenstvenom meču. Idemo u Bar da igramo dobro i osvojimo makar set”, izjavio je trener Morače, Predrag Đonović.

“Ostaje žal za trofejom Kupa koji smo ispustile u finalu. Naša igra nije bila na zavidnom nivou, i to je protivnička ekipa iskoristila. Ali moramo ići dalje, skoncentrisati se na polufinalni meč sa Moračom. Ulazimo u meč kao favoriti, tu je naša šansa da dobijemo na samopouzdanju i adekvatno se pripremimo za finalnu seriju”, izjavila je kapitenka Luke Bar, Danijela Barjaktarović.

Prva polufinalna utakmica play off-a  između ekipa Rudara i Galeba Poliklinike Hipokrat će se takođe odigrati u subotu, 14. aprila u SC “Ada” sa početkom u 19:30 časova.

“Dočekujemo kvalitetnu ekipu Galeba, aktuelnog osvajača Kupa, na našem terenu. Nadamo se da će nam to biti prednost u ovom meču. Ova polufinalna utakmica nam je izuzetno značajna, jer još nismo ispunili zacrtani cilj”, izjavila je Nataša Marković, trener ekipe Rudara.

“Očekuje nas još jedna teška utakmica, igramo protiv jedine ekipe koju nismo uspjeli da pobijedimo ove sezone. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, održati nivo prikazane igre iz Kupa i na kraju uspijemo slaviti”, izjavio je trener Galeba Poliklinike Hipokrat, Nikola Masoničić.

Obije utakmice moći ćete da pratite na MNE Sport livestreamu.