Od subote Luka Bar i Morača u borbi za titulu

0
208

Odbojkašice Luke Bar i Morače u subotu otvaraju finalnu seriju plej ofa Prve lige Crne Gore.

Izabranice Vladimira Milačića su u polufinalu eliminisale Rudar, dok su Podgoričanke izašle na kraj sa Galebom.

“Očekuje nas teška finalna serija utakmica sa dobrom ekipom Morače. Nadam se da ćemo snažnom i pametnom igrom sa malo grešaka napraviti prvi korak u odbrani titule”, izjavio je Milačić.

U taboru Morače prepuštaju ulogu favorita ekipi Luke Bar, ali očekuju zanimljivu seriju i obećavaju veliku borbu za titulu.

“Luka Bar je favorit u ovoj finalnoj seriji, ali naš cilj pred početak prvenstva je bio jedan trofej tako da ćemo sve uraditi kako bi naš cilj bio ispunjen”, izjavio je trener Morače, Predrag Đonović.

“Jako sam ponosna na svoju ekipu koja je uprkos povredama dva igrača iz prve postave uspjela ubjedljivo da savlada aktuelnog osvajača Kupa i domogne se same završnice takmičenja. Slijede mečevi u kojima nemamo šta da izgubimo, igraćemo na pobjedu kao i uvijek do sada, i pokušati da ispoštujemo sve što smo dogovarali na treninzima. Nadamo se da ćemo igrom animirati sve ljubitelje odbojke i prirediti zanimljive partije protiv favorita iz Bara”, izjavila je kapiten ekipe Morača, Irena Gigović.

Prva utakmica odigraće se u Sportskom centru “Topolica” u 18 časova.