Nikola Drinčić završio karijeru

0
749

Želja navijača Partizana da se poslije razilaženja sa Makabijem krajem januara vrati u Humsku, definitivno je otpala.

Nikola Drinčić neće ponovo obući crno-bijeli dres, naće više nijedan – bivši crnogorski reprezentativac je odlučio da završi igračku karijeru…

Završio sam karijeru! Ne želim da učestvujem u ovakvom fudbalu, da gledam šta se sve radi i ćutim zbog para koje za mene nemaju značenje“, jasno je poručio Drinčić za Sportski žurnal, ne precizirajući šta mu konkretno smeta.

Drinčić je govorio uoči subotnjeg “vječitog derbija” između Partizana i Crvene zvezde, koja trenutno ima čak 29 bodova prednosti u odnosu na crno-bijele.

Drinčić je obilježio okršaje Zvezde i Partizana tokom 2014. godine, dva puta je preko slobodnih udaraca postajao zvijezda 146. i 147. duela “vječitih”.

Kao navijač, vjerujem i držim palčeve da Partizan pobijedi. Zvezdina velika prednost je Miodrag Božović, ali smatram da crno-bijeli mogu da ostvare uspjeh“, poručuje Drinčić, koji je 2008. godine bio igrač ruskog Amkara u najboljoj sezoni u klupskoj istoriji (finale kupa, četvrto mjesto u Rusiji i izboren plasman u Ligu Evrope), kada je trener ekipe bio Grof Božović.

Drinčić je tokom karijere branio boje Krasnodara, Spartak Moskve, Amkara, Gacijantepa, Budućnosti iz Banatskog Dvora, Partizana i Makabija.

 

Vijesti