Nenad Peruničić se, ipak, ne vraća na teren

0
398

Trener rukometaša Crvene zvezde Nenad Peruničić, legendarni “Terminator neće se vratiti na teren, kako je bilo ranije najavljeno, zbog povrede mišića.

Peruničić je trebalo da se vrati u crveno-bijeli dres u subotu, na utakmici sa Železničarom, ali je sada izvjesno da se to neće desiti.

Iako je u 44. godini, Peruničić je tokom vikenda najavio da će poslije šest godina ponovo zaigrati za Zvezdu, pošto je registrovan za ’crveno-bijele’.

Pet godina nijesam igrao, u normalnim okolnostima o tome ne bih ni razmišljao. Igračku sam karijeru završio, ovo je iznuđen potez. Trenutno imam četvoricu mladih igrača, od 18 godina, ostao sam bez oba desna beka, srednjem beku Todoroviću je načet meniskus. U odnosu na jesenji dio, nemam osam igrača. Baš smo u problemu. Imali ozbiljne malere, teške povrede. Registrovan sam zbog malog broja igrača“, rekao je tada Peruničić.

Peruničić je mjesecima trenirao sa svojim igračima, ne kao što to obično treneri praktikuje, ali mu je stradao mišić. Za sada nije poznato da li će i dalje razmišljati o povratku na teren ili je to završena priča.

 

 

 

 

 

B92