Neagu: 100 odsto vjerujem da možemo do titule!!

0
2087
Foto - Dejan Starčević

Budućnost je pobjedama protiv Larvika i eliminacijom norveškog šampiona poslala poruku rivalima na finalnom turniru šta mogu da očekuju od podgoričkog tima, kazao je trener Dragan Adžić. Budućnost je u Larviku savladala istoimeni norveški tim 35:30 i sa dva trijumfa četvrti put uzastopno plasirala se na finalni turnir Lige šampiona. Adžić je kazao da ne može biti zadovoljan kada ekipa primi 30 golova.

Svaka čast djevojkama jer smo veliki Larvik pobijedili u dva meča sa ukupno 19 razlike. Ima puno stvari koji nas opominju i vjerujem da ćemo uspjeti da ih popravimo za tri sedmice i da ćemo na finalnom turniru biti još bolji”, reko je Adžić nakon meča agenciji MINA.

Adžić je kazao da vjeruje da će Budućnost i u Budimpešti biti na visini zadatka.

“Vjerujem da ćemo odigrati bolje nego u svim mečevima ove sezone. Nadam se da će to biti dovoljno za jedno veliko finale”, kazao je Adžić.

Najbolji strijelac u oba duela Kristina Neagu kazala je da je ponosna što je ekipa i u Larviku pokazale da je ozbiljan tim.

“Nije bilo ubjedljivo kao u Podgorici, ali dobile smo i sada idemo na fajnal-for sa dobrim osjećajem. Hvala bogu što smo sve zdrave, ostaju nam tri sedmice da se spremimo”, kazala je Neagu agenciji MINA.

Ona je naglasila da Budućnost može da odigra mnogo bolje nego prošle godine u polufinalu.

“Stvarno, 100 odsto vjerujem da ove godine možemo da igramo do kraja i osvojimo trofej”, kazala je Neagu.

Žrijeb polufinalnih parova završnog turnira biće održan u utorak u Budimpešti. Turnir će biti odigran 6. i 7. maja u mađarskoj prijestonici.