Mugoša dobio broj 8: Talentovan je, može da ostavi trag

0
434

Dogovor je postignut, čekala se promocija i prvi odrađen trening, a to se desilo juče – Stefan Mugoša je zadužio opremu njemačkog drugoligaša Kajzerslauterna, a onda je izašao na trening kako bi se upoznao sa novim saigračima.

Najbolji strijelac prošle sezone u Crnoj Gori, te momak koji je odavno prevazišao domaću ligu je zadužio dres sa brojem osam, a sportski direktor kluba koji je proslavio Miroslava Klosea je biranim riječima pričao o mladom reprezentativcu Crne Gore.

Stefan Mugoša je tehinčki sjajan fudbaler, moderan je napadač, a ne zapostavlja ni defanzivu“, rekao je Markus Šup, koji je dodao…

Igrao je u svim mlađim kategorijama Crne Gore, pozivan je za A reprezentaciju. Iako je mlad ima dosta iskustva. Uvjeren sam da će kod nas napredovati, da će se razvijati, te da će ostaviti trag u njemačkom fudbalu“, jasan je sportski direktor Kajzerslauterna, a nekada igrač Bajern Minhena, Ajntrahta, Hamburga, Kajterslauterna…

Crveni vragovi koji su četiri puta osvajali Bundesligu su sa Mugijem potpisali ugovor na tri godine, a to znači da je Stefan igrač Kajzerslauterna biti do 30. juna 2017. godine.

 

 

 

 

Topfudbal