Minić potpisuje za Budvansku Rivijeru?

0
555

aleksandar-minicIako su dobar dio ljeta proveli pregovarajući, do sada bez uspjeha, Budvanska rivijera i Aleksandar Minić bi mogli, konačno, da nađu zajednički jezik.

 

Korektor crnogorske reprezentacije od srijede trenira sa Budvanima, čekajući da sa upravom crnogorskog šampiona postigne konačan dogovor o ugovoru, što bi moglo da se dogodi već početkom ove nedjelje.
Minić je, podsjećanja radi, od početka prvi pik Rivijere, u namjeri da se kompletira ideja o crnogorskoj reprezentaciji na jednom mjestu. Da Budvani na njega računaju za narednu sezonu, govori i podatak da je Minić u petak bio u njihovom sastavu na kontrolnom meču (prvom) protiv Budućnosti, koji je odigran u Budvi.

 

Budvanska rivijera je dobila svih pet setova u tom duelu sa podmlađenim „vječitim rivalom“ (25:19, 25:20, 25:21, 25:21, 15:8).

 

Dolazak Minića bi bio sedmo novo ime u Budvanskoj rivijeri. U Budvu su stigli italijanski tehničar Marko Falaski, primači Aleksandar Milivojević i Marko Bojić, srednji bloker Ivan Ječmenica, korektor Slobodan Bojić i libero Ljubomir Popović.

 

Na probi je i jedan američki srednji bloker, i moguće je da će ostati kao četvrti srednjak, a Budvu je u međuvremenu napustio jedan od braće Bojić, Vladimir.

 

Ugovore su produžili reprezentativci, tehničar Marko Vujović, srednjaci kapiten Milan Marković i Luka Šuljagić, te libero Ivan Rašović, a pod ugovorom je bio primač Vojin Ćaćić.

 

Sa ekipom treniraju i juniori Nikola Radonić (tehničar) i Blažo Stojanović (primač).

 

Otkazana je turneja po Sloveniji, pa će Budvani predstojećeg vikenda učestovovati na turniru u Kladovu, nakon toga i na turniru u Novom Sadu.

 

Vijesti