Miloljub Ostojić: Penal prelomio utakmicu, Đalović sam sebi presudio

0
1263
Foto: Marko Metlas

Fudbaleri Budućnosti nadali su se aktivnom rezultatu uoči revanša koji se za sedam dana u Podgorici. Poraz od 2:0 nije nedostižan, ali na osnovu viđenog u Beogradu, Budućnost će morati da promijeni mnogo toga.

Junak utakmice je bio reprezentativac Mijatović koji je odbranio zicere Tavambi, dva Đurđeviću, Leonardu. Izabranici Miroslava Đukića relativno mirno mgu da čekaju revanš, mada ima i onih koji tvrde da je 2:0 najopasniji rezultat.

“Mi smo ekipa u stvaranju. Imali smo mnogo odlazaka i dolazaka tokom prelaznog roka i nije to sve ni malo lako ukomponovati u skladnu cjelinu. Djelovali smo dobro. U prvom poluvremenu Partizan nije uspio da napravi ni jednu priliku, ali je penal na početku drugog odredio dalji tok meča. Partizan je stekao veliku prednost, mogao je i veću”, rekao je sportski direktor Budućnosti Miloljub Ostojić za Sport klub.

“Nama ostaje da radimo, da se spremamo i u što boljem svijetlu prikažemo u revanšu. Ono što nam je prioritet i što smo naglašavali od početka priprema je odbrana titule u Crnoj Gori.”

Kako komentarišete potez Radomira Đalovića?

“Zaista ne znam šta da kažem. On je iskusan igrač, on treba da bude primjer i uzor ostalim mladim fudbalerima u timu. Sam je sebi presudio. Pokušao sam da pričam sa njim, pokušao sam da ga ubijedim da ostane uz tim, ali je njegova odluka bila definitvna i nepokolebljiva. Žao mi je zbog toga. Da li Đalović ostaje u klubu? To ćemo riješiti kada se vratimo u Podgoricu. Obavićemo svi zajedno još jedan razgovor i vidjeti šta i kako dalje”zaključio je Ostojić.