Miljenović: Prilika za provjeru sa jakim rivalom

0
507

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč protiv odgovarajuće selekcije Portugala.

Dueli sa redovnim učesnikom elitne runde kvalifikacija za U19 Evropsko prvenstvo na programu su 28. i 30. marta. Prvi meč igra se u mjestu Vandeš Navas, dok će se revanš odigrati u mjestu Marfi.

“Očekuju nas dvije posljednje provjere pred turnir elitne runde kvalifikacije u Bosni i Hercegovini protiv izuzetnog a ujedno i atraktivnog protivnika. Prava prilika da, nakon prijateljskih mečeva sa Danskom, odigramo utakmice sa još jednim jakim rivalom. U Portugalu će nam nedostajati jedino Vujnović a u ekipu će biti i tri igrača koja će odigrati meč za U21 reprezentaciju protiv Hrvatske. Priliku da debituju u omladinskoj reprezentaciji imaće Luka Maraš, koji je trebao da odigra drugi meč sa Danskom, kao i Mihailo Perović, koji se istakao igrama u mlađoj omladinskoj selekciji”, rekao je Miljenović, preosi sajt Fudbalskog saveza crne Gore.

Okupljanje selekcije zakazano je za četvrtak, 26. mart na Trening kampu FSCG u 10 sati.

Na spisku se nalaze:

golmani: Matija Šarkić (Anderleht, Belgija) i Milisav Vuksanović (Budućnost);

odbrana: Dragan Grivić (Grbalj), Andrija Vukčević, Marko Banović (Budućnost), Nicola Nilović (Tun, Švajcarska), Momčilo Rašo (Usti nad Labem, Češka) i Luka Uskoković (Maribor, Slovenija);

vezni red: Stefan Vukčević, Filip Kukuličić (Zeta), Stefan Lončar (Sutjeska), Dejan Kotorac (Bokelj), Anđelo Rudović (PSV Ajndhoven, Holandija) i Oliver Šarkić (Benfika, Portugal);

napad: Luka Maraš (Bokelj), Stefan Milošević (Budućnost), Mihailo Petrović (Ujpešt, Mađarska) i Boris Cmiljanić (PSV Ajndhoven, Holandija).

RTCG