Milena Raičević: Ne bojimo se nikoga, pa ni Đera

0
436
Foto: ŽRK Budućnost

Đer je šampion Evrope i favorit u četvrtfinalu, ali se Budućnost ne boji i neće se predati, već će sve učiniti da pruži što jači otpor, kazala je kapiten Milena Raičević uoči prvog meča četvrtfinala protiv mađarskog velikana koji je na programu u subotu od 19 sati u Sportskom centru ”Morača”.

Raičević je kazala da će to biti velika utakmica, koju su u našem timu priželjkivali od početka sezone.

“Možda je to bilo na početku sezone nezamislivo ostvariti sa mladom ekipom, ali uspjeli smo da napravimo korak više od zacrtanog. Želimo da i dvije utakmice sa Đerom odigramo na našem maksimumu, da pokažemo želju i energiju, koju smo prikazivali i u prethodnim utakmicama. To je jedini način da pružimo otpor tako jako ekipi, po meni najboljoj u Ligi šampiona ove sezone“, kazala je Raičević na konferenciji za novinare.

Raičević je naglasila da je Đer vrhunska ekipa, sastavljena od vrhunskih igrača.

“Ne bojimo se nikoga, pa ni Đera. Igraćemo ono što smo igrali i do sada, vjerujem da ćemo im na neki način pružiti otpor, iako će to biti teško. Đer je možda i jedina ekipa, od četiri favorita, koja ima sistem. To je za ekipu velika stvar, kod njih se igrači uklapaju u sistem, a ne da se ekipa prilagođava igraču”, kazao je Raičević.

Raičević je naglasila da ih hrabri dobra igra protiv Vardara u Regionalnoj ligi.

“Spremamo se kako smo se spremali cijele sezone, znamo da je jak protivnik, ali želimo da damo maksimum”, kazala je Raičević.