Zajedno ka budućim uspjesima – Mijoviću petogodišnji ugovor

0
616
Foto: KK Budućnost Voli
Petar Mijović, trener mlađih selekcija Budućnosti, danas je potpisao petogodišnji ugovor sa KK Budućnost Voli.

“Njegovim dolaskom prethodne godine, juniorska selekcija je napravila veliki iskorak i njen rad je podignut na značajno veći nivo. Uspjeh ove selekcije je premašio očekivanja – igraju u jedinstvenoj crnogorskoj ligi, sa ozbiljnom ambicijom da budu njeni prvaci i opravdali su plasman u Final four ABA Juniorske lige. Klub ozbiljno računa na njega, kao pravog trenera za selekciju kojoj se poklanja posebna pažnja i kojoj su pruženi svi uslovi za pravilan rad i razvoj”, saopštili su iz kluba.

Ptar Mijović je trenersku karijeru počeo u mlađim kategorijama Mornara, vodio je KK Podgoricu, mlađe selekcije Budućnosti, saradnik Luke Pavićevića u reprezentaciji i francuskom Roanu i šef stručnog štaba Zete 2011.

“Izuzetno sam zadovoljan potpisivanjem novog ugovora i mogućnošću nastavka ozbiljnog projekta u koji je klub ušao u radu sa mlađim selekcijama. Pred nama su novi izazovi u dijelu selekcije i novih takmičarskih ciljeva. Uslovi za rad koje klub obezbeđuje su izvanredni, posvećenost svih trenera na visokom nivou i nadam se da će se taj trend nastaviti i podići na još viši nivo.

U saradnji sa trenerom Kovačem i direktorom Pajovićem podvlačim najvažniji segment za funkcionisanje u narednom periodu, a to je selekcija igrača 2002. godište i mlađe, gdje pratimo određeni broj igrača koje želimo vidjeti u našem razvojnom projektu. 

Nadam se da ćemo u narednom periodu biti prepoznati po broju igrača spremnih za seniorsku košarku” izjavio je povodom potpisivanja višegodišnjeg ugovora trener Petar Mijović.