Mijović: Martin je igrač koji zaslužuje da dobije prostor koji dobija

0
704
Foto: ABA liga

Budućnost Voli ređa pobjede, protiv Galatasaraja je slavila osmi put zaredom, pa je i trener Petar Mijović iskazao zadovoljstvo:

“Imamo ozbiljan voljni momenat, odnos prema treningu. Dobro se pripremamo, svi dajemo sve što možemo. Napravili smo koheziju unutar tima i sada smo tu gdje jesmo i zadovoljni smo. Sve ovo je dobro, ali može i da bude opasno. Mada mislim da imamo dovoljno karaktera i zrelosti da nas ovo ne ušuška”, rekao je Mijović i dodao:

“Moramo da ostanemo fokusirani i da znamo kako da reagujemo na sve moguće poteškoće. Nadam se da će takvih situacija biti što manje”, kazao je Mijović.

Galatasaraj je savladan rutinski.

“Imali smo 15 poena prednosti na poluvremenu uprkos devet ofanzivnih skokova protivnika. Timski je Galatasaraj napao ofanzivni skok, mi smo nekada loše gradili i sa spoljnjih pozicija”.

Podvukao je i partiju Hasana Martina.

“Martin je igrač koji zaslužuje da dobije prostor koji dobija. Iz meča u meč pokušavam da dam prostorima i drugima kada rezultat to dozvoljava. Svaki igrač nam je bitan, i Zoran Nikolić i Mejers…“, zaključio je Mijović.