Meridianbet kvote: Crna Gora – Španija!

0
286

Danas od 7 sati naše “lavice” igraju protiv rukometašica Španije poslednji meč u grupnoj fazi.

Pobjedama u sva četiri prethodna meča obezbijedili su plasman za dalji dio takmičenja. Španija je najbolja ekipa u grupi što ne znači da će im lavice lako predati bodove. Šanse su 50-50 kako kaže Per Johanson, dok Meridianbet daje sjajnu kvotu od 2.65 na pobjedu lavica.

Prethodna tri meča pobijedila je Španija, a poslednji poraz u finalu Mediterasnkih igara još uvijek boli. To je dodatni motiv da odigraju svoj najbolji rukomet naše lavice. Da lavice dođu do prednosti od samoga starta i da tu prednost održe do kraja Meridianbet daje kvotu 3.45 na igru 1-1.

Neće ni Španija dozvoliti da tako lako izgube ovaj meč. Očekujemo sjajnu borbu i od njih ,a pokazali su pobjedama nad Mađarskom i Kazahstanom da mogu i preći granicu od 30 golova. Protiv Kazahstana čak 43. Meridianbet daje fenomenalnu kvotu 2.48 da broj poena pređe granicu od 52.5.

Meč na Mediteranskim igrama završen je rezultatom 27:23 što je ukupno 50 poena. Da sada lavice pobijede i da pređu tu granicu Meridianbet daje nikad bolju kvotu od 5.80 na tu igru (1&50.5>).