Meridan spremio sportski specijal: “Romantičari” žele častan oproštaj

0
150

OFK Titograd će večeras sa početkom od 20:30 časova igrati protiv CSKA revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi meč je završen rezultatom 4:0 u korist CSKA.

Šef Titograđana Dragoljub Đuretić ima povjerenja u tim koji  je iskristalisan i kako trenutno stoje stvari CSKA će biti napadnut sa istim fudbalerima kao u Sofiji tako da trebamo očekivati i brze golove u prvom poluvremenu a Meridian je za tu priliku da OFK Titograd postiže pogodak u prvom poluvremenu pripremio kvotu 2.93.

U Sofiji je iskazana neefikasnot “romantičara” ali utakmica na domaćem terenu uz jaku podršku sa tribina prilika je da sve bude drugačije u revanšu pa je Meridan pripremio kvotu 5.90 na pobjedu romantičara. Meč protiv CSKA za Đuretićeve momke ne predstavlja samo obavezu za plasman u naredni krug (OFK Titograd prolazi dalje kvota 100) nego i priliku da ofanzivni dio ekipe dođe do neophodnog samopouzdanja ukoliko vjerujete da Đalović i družina mogu da postignu dva i više pogodaka na meču Meridian Vam je spremio kvotu 4.50 dok Vam je prelaz iz 1 u 1 plaćen kvotom 10.50.

Sem osnovne ponude Meridan kao lider u sportskom klađenju i ovog puta je spremio pravi sportski specijal iz kojeg ćemo Vam izdvojiti nekoliko ponuda. Tačan rezultat 1:0, 2:0, 2:1 (možete ga igrati u miksu) u korist našeg tima plaćena je kvotom 6.50, dvostruki strijelac na meču kvotom 5 dok je  GG glavom na meč plaćen sa  nevjerovatnom kvotom 25.

I na kraju bonus. Kladi se na NAŠE TIMOVE  i osvoji bonus! Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži bar jedan od kvalifikacionih mečeva za  Ligu Šampiona i Ligu Evrope u kojima igraju naši timovi (Sutjeska, Budućnost, OFK Titograd i Zeta) i kvalifikuj se za bonus od 10 eura. Meridian nagrađuje 10 igrača koji budu imali tiket i uplatu depozita u periodu od 16. do 18. jula 2019.