Mehmedović: Jaka odbrana za koju neće imati rješenje

0
233
Foto: RSCG

“Lavice” u srijedu putuju za Most gdje će u petak igrati prvi meč baraža protiv Češke za plasmana Svjetsko prvenstvo u Japanu u decembru ove godine. Danas je organizovan brifing za medije na kojem su na pitanja novinara odgovarale Majda Mehmedović i Andrea Klikovac.
Mehmedović je kazala da crnogorsku selekciju očekuje jak protivnik, navodeći da su se kvallietetno pripremili i da su spremne za dvomeč.

“Očekujem da odigramo jaku odbranu za koju, nadam se Češka, neće imati rješenje. Poušaćemo da ostvarimo što bolji rezultat, kako bi rasterećenije dočekali revanš u Nikšiću”, kazala je Mehmedović na brifingu.
Ona je istakla da se Češka ne smije podcijeniti.
“Znamo koliko nam znači plasman na Svjetsko prvenstvo. Protivnik je ozbiljan i nikako se ne smije podcjeniti. Pružale su dobre partije protiv kvalitetnioh selekcija, imaju izuzetnu ekipu koja svake godine napreduje. Mogu svakoga da iznenade, nadam se da to neće biti slučaj ovog puta”, kazala je Mehmedović.

Desni bek Andrea Klikovac kazala je da je crnogorska reprezentacija spremna i da jedva čeka da počne prva utakmica.
“Nadam se pozitivnom rezultatu u Mostu i da u Nikšiću ovjerimo plasman. Spremili smo se, znamo kako možemo da ih pobijedimo. Treba da ispoštujemo dogovor i izborimo SP”, kazala je Klikovac.