Marko Todorović: Imamo jaku ekipu koja će da se bori

0
308
Foto: Fiba

Selektor košarkaša Crne Gore Zvezdan Mitrović će na večerašnjem treningu imati kompletnu ekipu, jer će se na priprema u Kolašinu priključiti Nikola Vučević.

“Radimo odlično, zadovoljni smo. Ovo nam je najteži period rada, zato smo se odlučili za planinu, da bismo mogli da odmaramo i treniramo u miru. Sve ide kako treba, hvala bogu nema problema, nema povreda“, kaže krilni centar naše selekcije Marko Todorović.

Naši košarkaši će u Kolašinu biti do 14. avgusta, a onda putuju za Lion, gdje će odmjeriti snage sa Francuskom, Argentinom i Brazilom, rivalom u grupi na Svjetskom prvenstvu.

Nakon Liona naša selektora će prepakovati kofere u Podgorici, i produžiti za Kinu, gdje će odigrati još tri kontrolna meča, između 23. i 27. avgusta, protiv Irana, Nigerije i Poljske.

“Za razliku od ostalih selekcija, mi još nismo imali kontrolne mečeve. Dakle, treba sačekati sa nekim ocjenama, ali mi, sigurno, imamo jednu jaku ekipu, koja će da se bori, a vidjećemo za koliko će to biti dovoljno“, zaključio je Todorović.