Marko Ćetković: Imamo kvalitet i sve zavisi od nas

0
146
Foto: FSCG

Danas se nastavlja šampionat Crne Gore u fudbalu. Nastavljaju se borbe za titulu, plasman u Evropu i opstanak.

U centru pažnje je derbi kola koji se igra u Podgorici i u kojem će snage odmjeriti OFK Titograd koji je ove sezone promijenio četiri trenera i aktuelni šampion Sutjeska, koji i pored fenomenalnog starta ekipe Budućnosti i dalje ima sigurnih pet bodova više u odnosu na ekipu koju vodi Branko Brnović.

“Ne gledamo u tuđe dvorište. To nismo nikada radili. Fokusirani smo na nas i na ono što mi prikazujemo na terenu. U drugom dijelu sezone smo pobijedili Lovćen, Petrovac i Iskru. Odigrali smo neriješeno protiv Rudara iako smo i taj meč mogli da dobijemo. Kao i uvijek do sada idemo od utakmice do utakmice, a za nas je svaka biti ili ne biti. Ime rivala nam nije bitno, u svakom meču želimo pobjedu. Imamo bodovnu prednost, imamo kvalitet i slobodno mogu da kažem da sve zavisi od nas”, poručio je Marko Ćetković za Sport Klub.

“Očekuje nas težak posao protiv OFK Titograda, protiv ekipe sa kojom sam prošle sezone osvojio Kup Crne Gore. Nedavno su promijenili trenera, ali su i pored toga poraženi od Grblja. Biće silno motivisani da upravo protiv nas naprave korak naprijed, da naprave veliki korak ka plasmanu u Evropu. Spremni smo na borbu od prvog do poslednjeg minuta, a ponavaljam cilj je isti kao i na svakoj utakmici. Želimo pobjedu, želimo da napravimo novi korak ka ostvarenju cilja, a to je naravno osvajanje, odnosno odbrana titule”.