Malović: Zaslužujemo da Morača bude puna, bez obzira na protivnika

0
338
FOTO: BORIS PEJOVIĆ

Budućnost i Vardar odigraće u subotu utakmicu posljednjeg, šestog kola Glavne runde Lige šampiona.

Budućnost želi da odigra dobar meč, da se suprotstavi Vardaru i pobijedi ga, kazala je desni bek podgoričkog rukometnog tima Đurđina Malović.

Malović je kazala da je Budućnost pobjedom protiv Tiringera ostvarila primarni cilj, navodeći da je ponosna na rezultat i ekipu.

“Pobjeda protiv Vardara bila bi nam podstrek za četvrtfinalne duele sa Đerom. Idemo da se borimo i pobijedimo. Imamo recept, samo treba da ga ispoštujemo i vodimo igru od prvog do posljednjeg minuta”, kazala je Malović na konferenciji za novinare.

Ona je, komentarišući ishod prvog međusobnog duela u Skoplju, kazala da je Budućnost loše otvorila utakmicu i da prvo poluvrijeme nije bilo dobro.

“U drugom poluvremenu pokazali smo da možemo da igramo sa njima. Biće drugačije u Morači. Znamo čega treba da se držimo, šta bi mogla pobjeda da nam donese. Treba da nastavimo da radimo i da vjerujemo u to”, rekla je Malović.

Ona očekuje da će subotnji duel pratiti više navijača.

“Ekipa je ostvarila dobar rezultat, iz sebe izvukla maksimum i zaslužujemo da Morača bude puna bez obzira na protivnika. Treba da dođu zbog nas, ne zbog Vardara”, poručila je Đina Malović.

Desni bek Sanja Premović kazala je da je Vardar vrhunska ekipa, podsjećajući da je ranije obezbijedila prvo mjesto u grupi.

“Za nas je šansa, imajući u vidu da smo obezbijedili četvrtfinale, da odigramo opuštenije, napredujemo i rastemo u odbrani i napadu. Možemo da pobijedimo, odigrali smo dosta utakmica ove sezone protiv njih, podigle smo igru na viši nivo. Sigurno ćemo pružiti maksimum i odigrati najbolje šta možemo”, izjavila je Premović na konferenciji.

Ona je naglasila da bez obzira na kvalitet Vardara ne sumunja u rezultat.

“Nema pritiska, što je šansa više da odigramo slobodnije i da subotnji meč bude generalna proba za aprilske četvrtfinalne mečeve sa Đerom”, kazala je Premović.

Budućnosti i Vardar odigraće 11. međusobni duel u Ligi šampiona.

Budućnost je dobila pet, Vardaru su pripala četiri, dok je jedan završen neriješeno.

Budućnost je pred svojim navijačima dobila dva meča, dok je u jednom slavio Vardar.

Subotnji duel u dvorani Morača počeće u 19 sati i 30 minuta.