Maja Savić u emisiji “Dnevnica”: U svakoj situaciji se čovjek snađe

0
484
Foto: PRIVATNA ARHIVA

U drugoj emisiji četvrtog serijala popularne emisije Dnevnica akter je bila proslavljena crnogorska rukometašica Maja Savić.

“Nije baš svejedno cijeli dan provesti na nogama. U pet ujutru smo krenuli iz Podgorice za Berane, tako da bih se zahvalila i mojim sugrađanima što su dali sve od sebe da svi zadaci prođu kako treba i da mi maksimalno pomognu i olakšaju. Da sam samo cijelo to vrijeme stajala na nogama, pa bi bilo naporno i teško, ali kad znate da nekom pomažete, onda sav taj rad nije uzaludan“, priča za “Vijesti” Maja Savić.

Kako već dugo godina živi u Podgorici, porodicu iz Berana nije poznavala prije nego je dobila zadatak da radi za njih.

“Čim su mi javili iz produkcije za koga ću raditi taj dan, odmah sam se upoznala sa njihovom životnom situacijom. Tog dana na snimanju sam ih upoznala i bila sam oduševljena, kao i oni što ću taj dan raditi za njih. Inače, djevojčicu iz te porodice sam srela ljetos na ulici, tada je nosila periku i zaista sam bila presrećna što mogu makar na ovaj način da joj pomognem“, prisjeća se Savić.

Produkcija emisije “Dnevnica” potrudila se da tog dana nekadašnja rukometašica “Budućnosti” obavlja najrazličitije zadatke.

“Nisam imala priliku da radim sve te poslove, ali dobro sam se snašla i nešto i naučila. U svakoj situaciji se čovjek snađe. Od svih poslova najteže mi je pao onaj u šumi, mada moram priznati da su imali i poslovođe, ali i produkcija ‘Dnevnice’ za mene sluha i čini mi se da mi nijesu davali baš najteže zadatke, već nešto što mogu lakše da obavim“, ispričala je Savić koja je svoj radni dan završila trgovinom u marketu IDEA.