Maj rezervisan za drugi Carp cup u Crnoj Gori – destinacija Murići, Skadarsko jezero

0
1003
Sa prošlogodišnje dodjele nagrada

U periodu od 19. do 21. maja ove godine, na Murićkoj plaži održaće se drugo po redu takmičenje u modernom šaranskom ribolovu.

Nakon što je prošle godine uspješno organizovan prvi Carp cup u Crnoj Gori, i ove sezone nastavlja se istim ritmom, s tim što je razlika u tome što će za samu organizaciju ovog događaja biti zadužena ekipa iz NVO CARP PROTECT TEAM.

Većina članova ove grupe našla se i u prošlogodišnjoj organizaciji a Murićka plaža odabrana je kao mijesto broj 1 gdje se uz sportsko nadmetanje očekuje i sjajno druženje svih članova ekipa.

Pravo na takmičenje imaće ekipe iz Crne Gore, dok se već naredne očekuje i dolazak ekipa iz zemalja regiona koje su čak i ove sezone izrazile želju da budu dio ovog jedinstvenog događaja.

Nagrađuju se 1. 2. i 3. mjesto sa najvećom kilažom ulova, a posebno će se nagraditi ekipa sa najvećom ulovljenom ribom. Kotizacija po ekipi za ovo takmičenje iznosi 70 eura a prijava ekipa i uplata kotizacije trajaće do 1. maja kada će se i zvanično objaviti svi učesnici. Kako bi organizatori bili sigurni da ekipa koja se prijavi neće odustati od takmičenja, po prijavi ekipe potrebno je uplatiti avans od 20 eura na žiro račun koji ćemo vam dati po prijavi. Prijave mozete vršiti putem inboxa ove stranice , gdje će vam se dati sve detaljne informacije vezane za ovo takmičenje.

Da ovaj događaj ne privlači pažnju samo domaćih medija dokaz je i reportaža mađarske državne televizije, kanala M4, koji su na Skadarskom jezeru, tačnije na već pomenutoj na plaži Murići snimali reportažu o ciljevima NVO, modernom šaranskom ribolovu i prirodnim ljepotama predivnog Skadarskog jezera.

Organizotari su dakle obećali da će već od naredne sezone ovo takmičenje biti podignuto na međunarodni nivo, a svi oni koji su spremni da finansijski podrže ovaj projekat mogu se obratiti administratorima FB stranice.

Na ovoj stranici nalazi se i pravilnik kao i poziv za volontere koji će imati priliku da pruže potrebnu pomoć i postanu dio jedne sjajne i ubuduće tradicionalne priče!