Luka Bar blizu finala, Morača želi plasman u finale

0
173

Danas će biti poznati i finalisti Kupa Crne Gore za odbojkašice, a favoriti ulazak u finale su barski timovi, Luka Bar i Galeb Poliklinika Hipokrat, koji brani trofej.

Nakon pobjede u Pljevljima sa 3:0, Luka Bar treba samo pred svojim navijačima da odradi formalnost protiv Rudara, u meču koji počinje u 16 sati.

Drugi polufinalni duelu bi mogao da budem neizvjesniji. Morača od 18.30 časova dočekuje Galeb, koji je dobio prvi susret sa 3:1.

“Očekuje nas težak i do sada najbitniji meč protiv kvalitetne ekipe Morače. Naporno smo trenirali i spremali se. Nadamo se da će se trud isplatiti i da ćemo utakmicu privesti u našu korist jer će nam pobjeda donijeti plasman u finale Kupa”, izjavila je libero ekipe Galeba, Marija Mašanović.

Morači treba pobjeda od 3:0 ili 3:1 kako bi izborila “zlatni” set, svaki drugi rezultat vodi “galebice” u finale.

“Očekuje nas zanimljiva utakmica protiv ekipe Galeba. Neće biti laka utakmica, jer je ekipa Galeba, iako mlada, dosta kvalitetna. Takođe mislim da ne možemo ponoviti onako lošu igru u Baru i da ćemo se ovaj put pokazati u boljem svijetlu. Smatram da smo favoriti i igraće se sigurno zlatni set”, izjavila je primač ekipe Morače, Teodora Čavić, bivša igračica Galeba.

Danas će, tako, biti odigran i zaostali meč 11. kola između Nikšića i Jedinstva sa početkom u 16 časova u SC “Nikšić”.