”Lavice” otvaraju borbu za Evropsko prvenstvo protiv Italije!

0
211
Foto: Stefan Ivanović

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020 su počele.

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore dočekuje reprezentacijuItalije u okviru prvog kola kvalifikacija za plasman na Evropskoprvenstvo koje se naredne godine održava u Danskoj i Norveškoj.

Izabranice selektora Pera Johansona se u septembru sastaju i saLitvanijom. Italija i Litvanija nisu mnogo puta učestvovale na velikim takmičenjima, Italija jednom,  Litvanija dva puta, i sama ta činjenica nam govori da ovo za Lavice neće biti težakzadatak. Ova dva meča će zapravo biti priprema za Svjetsko prvenstvo u Japanu. Selektor Per Johanson moći će da računa gotovo na cijeli tim, vratile su se Milena Raičević i Tatjana Brnović.

Duel se igra danas, 25.09.2019. u Pljevljima  u 18 časova u Sportskom centru ”Ada”.

Lavice idu na pobjedu, a ako želite da odigrate na našereprezentativke, pravo mjesto za Vas je Meridian. Možeteodigrati na ukupan broj golova koji će biti postignut na meču, pa vam tako preko 51 gola u Meridianu nude kvotu 2.

Ukoliko tipujete da će Lavice postići preko 31 gola, kvota  je1,90.Granica na Italijanke je pak 20 golova.

Ukoliko tipujete na Lavice i  manje od 50 poena, čeka Vas kvotapreko 2 u Meridianu. Ukoliko ipak tipujete na pobjedu Lavica I vise od 50 poena, u Meridianu Vas čeka kvota 1,90.

Lavice su spremne za današnji meč, i sigurni smo da će kao i svaku put dati svoj maksimum u reprezentaciji, i da pobjeda u tom slučaju neće izostati.