Kvalifikacija za Ligu Evrope: U Meridianu se kladi na crnogorske klubove

0
396
Foto: FK Budućnost

Svi pričaju o Svjetskom prvenstvu koje se održava u Rusiji i došlo je do samog finala – ali ipak će ovaj četvrtak biti u znaku Lige Evrope!

Rudar, Mladost i Budućnost igraju svoje mečeve – a najbolje kvote ćeš naći samo u Meridianu!

Rudar mora da dočeka Partizan u Nikšiću, a ako vjeruješ da tim iz Pljevalja može da iznenadi vicešampiona Srbije prava stvar za tebe su bonus kvote u Meridianu. Kvota na osvajača kupa Crne Gore iz prošle sezone je čak 7.50!  Ako se  Rudar kvalifikuje u LE, Meridian daje kvotu 501.

Budućnost će na svom terenu dočekati slovački Trenčin i pokušati da dođe do pobjede. Uz ogromnu podršku “Varvara” i ogromnu motivisanost da se u Evropi napravi prvi korak ka velikim rezultatima Budućnost ima velike ambicije pred ovaj meč.  Svako ko misli da tim iz Podgorice može da dođe do pozitivnog rezultata na svom terenu mora da iskoristi priliku da četiri puta uveća svoj ulog i da Budućnost stavi na tiket!  A ako se plasira u LE , Meridian daje kvotu 101.

Na kraju djeluje da Mladost ima najviše šanse da prođe svog rivala. Toršavn zaista nije veliko fudbalsko ime, pa stoga poklon kvota koja je skoro TRI na crnogorskog predstavnika.  A za plasman Mladosti u LE Meridian daje kvotu 251.