Ksenija Ivanović novo pojačanje šampiona Mađarske

0
818

Crnogorska odbojkašica Ksenija Ivanović nova je članica BRSE Bekeščaba, šampiona Mađarske.

Crnogorska reprezentativka je zadovoljna, sa novim klubom imaće više obaveza u domaćem šampionatu i Regionalnoj ligi, u kojoj Bekeščabe nastupa zajedno : sa najboljim ekipama iz Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Češke. I tu nije kraj šampion Mađarske, nije uspio da prođe kvalifikacije za Ligu šampiona, pa će takmičenje u decembru nastaviti u CEV kupu. Prošle godine zaustavljen je u četvrtfinalu ovog evropskog klupskog takmičenja.

“I u ovoj sezoni očekuju se isti rezultati. Angažovali su nekoliko iskusnih igračica, uz već postojeće mlade, talentovane snage na putu su da naprave odličan projekat. Trener je Italijan, koji je i selektor reprezentacije Mađarske. Mislim da je super priča i drago mi je što sam dio ovog projekta” – kazala je Ivanović.

Posljednje četiri godine ovaj tim je neprikosnoven u domaćem šampionatu, četiri titule i dva kupa su bila najbolja preporuka da Ksenija potpiše ugovor.

“Drago mi je, zaista, što sam došla u Mađarsku. Priključila sam se za vikend ekipi i već sam upisala nastup protiv Maribora u Regionalnoj ligi.”

Šampion Mađarske brani titulu u Regionalnoj ligi.