Kriještorac potpisao za Jadran Carine

0
260
Foto: VK Jadran

Dimitrije Kriještorac novi je član Jadran Carina, saopšteno je iz hercegnovskog kluba – mladi vaterpolista, koji je ponikao u Primorcu, potpisao je ugovor na dvije plus jednu godinu.

Kriještorac pripada grupi mladih i perspektivnih vaterpolista koji su 2013. godine godine na Malti osvojili Evropsko juniorsko prvenstvo.

Ovoga ljeta tačnije od početka maja mjeseca pa sve do pred sam početak Svjetskog prvenstva u Budimpešti Dimitrije je prošao cijelokupne pripreme seniorske reprezentacije.

„Jako sam srećan i zadovoljan dolaskom u Jadran Carine, ovo smatram iskorakom u svojoj karijeri. Ubjeđen sam da ću u narednom periodu jako napredovati te dati veliki doprinos ekipi u ostvarenju svih zacrtanih ciljeva. Poznato je da se kod trenera Vladimira Gojkovića jako puno radi te sam spreman da dam sve od sebe”, rekao je Kriještorac.

Ekipu Jadrana Carine već za 20-tak dana očekuje prva provjera, i to na kvalifikacionom turniru Lige šampiona koji se odigrava u Strazburu (Francuska), od 15. do 17. septembra.