Kosović: Moramo pokazati da smo kvalitetnija ekipa

0
461

Talentovani vezista Partizana i crnogorske reprezentacije izrazio je i žal zbog toga što gostujućim navijačima (Grobarima) nije dozvoljen dolazak na utakmicu. 

Nebojša je, na konferenciji za novinare pred sjutrašnji revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona protiv Budućnosti, rekao da je Partizan ekipa koja igra na pobjedu u svakom meču i da takav pristup očekuje i pod Goricom.

“Izrazio bih žal što neće biti organizovanog navijanja od naših navijača. Sigurno nas očekuje teška utakmica i da će Budućnost probati da nas napadne, igra ofanzivno. Ne želimo da dozvolimo protivniku bilo kakav poklon, situaciju da nas ugroze. Moramo ispoštovati sve što nam je trener rekao. Na nama je da se ispoštuje sve na terenu. Znamo ko može biti opasnost po gol od igrača Budućnosti i moramo biti spremni na sve. Partizan igra na pobjedu, gol i nadam se da će tako i biti sjutra.”
Supertalentovani Crnogorac kaže da je spreman i na potencijalno vreo doček, kako po njegovu ekipu, tako i po njega samog.
“Tokom cijele sedmice smo radili na taktickim zamislima. Moramo da se ponašamo kao ekipa koja zna sta hoće. Moramo pokazati da smo kvalitetnija ekipa. Spreman sam i na zvižduke, spreman na sve. To neće biti problem.”