Košarkaši Budućnosti stigli u Beograd: Došli smo da se borimo

0
1128
Foto: Svetozar Janičić

Košarkaši Budućnosti stigli su u Beogradu i smjestili se u hotel „Kraun Plazu“, odakle će u ponedeljak i krenuti na meč odluke protiv Crvene zvezde koji počinje u 19 časova.

Ekspedicija iz Podgorice stigla je bez ikakvih problema do hotela, a na osnovu izraza lica, govora tijela i izjava, izabranici Jasmina Repeše su djelovali odlučno, samouvjereno, mirno. Niko naravno od momaka koji nose dres aktuelnog šampiona nije mogao da pobeća pobjedu, ali su svi u glas najavili borbu do poslednjih atoma snage.

„Došli smo da se borimo. Želimo titulu“, rekao je Nemanja Gordić dok je išao na putu ka sobi.

Odmah iza njega, stigli su kapiten Suad Šehović i Danilo Nikolić koji su bili nešto opširniji:

„Velika utakmica nas očekuje. Došli smo da se borimo do poslednjeg daha. Pobjedu niko ne može da obeća, ali borbu možemo. Samopouzdanje nam je na izuzetno visokom nivou, posle dvije uzastopne pobjede. Znamo da nas čeka veliki pritisak sa tribina, ali odluka će ipak pasti na terenu. U jednom meču sve je moguće, a iznenađenja su isključena jer je jako, jako dobro poznajemo“.

Amerikanci su zajedno krenuli ka sobama:

„Nadam se da ćemo uspjeti da ponovimo partiju iz većeg dijela četvrtog meča. Naravno da očekujem pobjedu. Uvek očekujem pobjedu“, naglasio je Noris Kol.

Erl Klark koji nije bio na nivou partija koje je pružao tokom sezone, očekuje da pravo lice pokaže baš u ponedeljak:

„Tek u četvrtoj utakmici sam uspio da odradim ono što se od mene očekuje ofanzivno. Nadam se da ću kao i kompletan tim pokazati pravo lice u meču odluke“.

Odlučujuća peta utakmica se igra u ponedeljak sa početkom u 19 časova.