KK Budućnost Voli: Saopštenje pred derbi sa Partizanom

0
556

Košarkaški klub Budućnost Voli, u zvaničnom saopštenju, pozvao je navijače da protiv Partizana podrže podgorički tim dostojanstveno i u pravom sportskom maniru.

Budućnost Voli i Partizan odigraće u nedjelju utakmicu 26. kola ABA lige. Budućnosti treba pobjeda da bi sačuvala drugo mjesto na kraju ligaškog dijela lige.

Kao i do sada, kada je u pitanju duel pomenutih rivala, interesovanje ogromno, ali i da je propraćeno velikom tenzijom. Javnosti je poznato da je Budućnost više puta kažnjavana i na taj način ponižena pred
evropskom košarkaškom javnošću. Pravi poštovaoci sporta koji su na bilo čijoj strani nikada nijesu inicijatori bilo kakvih nemilih dogadjaja. Pokažimo da je košarka viteški sport, a Vi publika sa visoko razvijenom gradjanskom svijesti“, piše u saopštenju podgoričkog kluba.

Navijači se pozivaju da zajedno pokažu da crnogorska košarka može biti sportski uzor svima “našom igrom i ponašanjem na terenu i Vašim sportskim i fer navijanjem na tribinama”.

Na košarkaškom terenu su oni čiji rad, posvećenost I želja vode do pobjede. Ne zaboravite da ste Vi tribinama I mi na terenu – jedan tim“, piše u saopštenju Budućnost Volija.

 

 

Vijesti