Katarina Bulatović: Imamo kvaliteta da se nađemo na tronu

0
708

Najbolja igračica i udarna igla naše reprezentacije koja je na žrijebu u Zagrebu izvlačila kuglice Katarina Bulatović smatra da su sve grupe na EP u Mađarskoj i Hrvatskoj podjednake, te da će prvenstvo biti najujednačenije do sada.

U kojoj god grupi da smo došle bilo bi teško, tako da se previše ne opterećujemo rivalima. Ovo će biti najujednačenije prvenstvo do sada, čak svih 16 selekcija imaju svoje ambicije i ciljeve i biće zaista interesantno. Što se tiče naših rivala u grupi znamo koliko je Francuska motivisana kada igra protiv nas još od Olimpijskih igara, Srbija ovog puta ne igra na domaćem terenu, tako da će im biti teže, ali svakako da imaju kvalitetan tim, dok je Slovačka za sada nepoznanica”, kazala je Bulatović.

Najbolja ljevoruka igračica na planeti ne krije da će protiv aktuelnih šampionki svi biti maksimalno motivisani.

Prirodno je da će svi željeti da nas dobiju, naročito rivali u grupi Francuska i Srbija, te da će protiv šampionki Evrope biti motivisani 200 posto, ali to nas ne opterećuje najvažnije je da budemo zdrave da se dobro pripremimo i smatram da imamo snage i kvaliteta da se ponovo nađemo na tronu”.

Kaća vjeruje da će ovog puta mnogo teže biti da dođu do najsjajnijeg odličja nego u Srbiji.

Jasno je da je uvijek teže braniti nego prvi put ovojiti trofej. Sada će se svi dobro spremati za nas, proučavati našu igru, ali takođe vjerujem da nismo slučajno osvajali sve medalje do sada, te da ćemo to i dokazati”, poručila je Bulatović.

 

 

 

handballme.me