Kalezić: Pamić mi je psovao majku, za sve su mu igrači krivi

0
1258

Šef stručnog štaba OFK Titograd Igor Pamić je “precrtao” 24-godišnjeg ofanzivca Vaska Kalezića zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Zete u Golubovcima u okviru 13. kola Telekom 1. CFL.

Popularni Paminjo je u izjavi za Dnevne novine objasnio da je “slučaj Kalezić” za njega završena priča, a kvalitetni krilni napadač nam se obratio saopštenjem.

“Nakon pročitanog članka o mojoj situaciji u klubu, imam potrebu da kažem svoju stranu priče. Mislio sam da je bolje da se situacija između mene i trenera Pamića ne provlači kroz novine da ne bih remetio ekipu u osvajanju bodova”, stoji u saopštenju Kalezića u kome se dodaje…

“Izjavljeno je od strane trenera Pamića da sam želio da mijenjam politiku kluba što je zaista smiješno. Od kada sam došao u klub nisam imao nikakav problem sa upravom, niti puno konverzacije sa njima, radio sam isključivo ono što je moj posao. Moji tadašnji saigrači to znaju. Ono što zamjeram treneru je neprofesionalan odnos prema igračima u smislu vrijeđanja i psovanja majke, što je za mene bio veliki pritisak. Pogotovo kada se to dešavalo i pred mojom majkom koja je došla da gleda utakmicu. Mislio sam da istrpim i pređem preko svega toga, jer mi je najbitnije bilo da pomognem ekipi u ostanku na vrhu tabele”.

Međutim…

“Poslije fudbalskih grešaka, na treningu sam trčao više po kazni i nije mi bilo problem, što znaju svi koji su me trenirali u karijeri. Profesionalac sam, ni s kim do sada nisam imao problem u prethodnim klubovima. Jesam bio ljut poslije zamjene na utakmici sa Zetom, jer poslije dobrih partija i golova već nekoliko puta sam zamijenjen, ali nikakvu lošu riječ nisam uputio treneru”, napisao je Kalezić, a zatim je dodao.

“Na istoj utakmici, pri drugom penalu Zete, trener je rekao da navijam za to da Zeta postigne drugi gol. To me je zaista pogodilo, beskrajno sam i uvijek bio isključivo na strani svoje ekipe i nema smisla da ostanem i radim sa nekim ko u to moj mišljenje ne vjeruje. Ne vidim sebe u takvoj priči i rekao sam da neću više dolaziti. Teško je kada dajete sve od sebe, a konstantno vas neko za nešto krivi. U karijeri nisam sreo trenera kome su uvijek igrači za sve krivi. Shvatio sam da nema smisla da radim u toj atmosferi”, stoji u saopštenju Vaska Kalezića.