Kadija: Mislim da neću nastaviti saradnju sa Lovćenom

0
256
Foto: KK Lovćen

Košarkaši Lovćena završili su takmičenje u domaćem prvenstvu porazom od 2:0 u polufinalu od ekipe Budućnosti.

Cetinjani su i drugi put u dva dana odigrali težak i neizvjestan meč protiv izrazitog favorita ali nijesu uspjeli da izbore majstoricu.

Nakon meča, trener Lovćena Mijo Kadija istakao je za Radio Cetinje da je zadovoljan nastupom svojih igrača kako u večerašnjoj utakmici tako i tokom čitave sezone.

“Malo sam vruć i ne bih volio nikoga da povrijedim i da nešto kažem. Čitava Crna Gora traži atmosferu gdje su tribine ispunjene. Šteta što se ovo sve nije završilo na bolji način. ‘Budućnost” je bolja ekipa od Lovćena, oni su zasluženo slavili međutim sigurno da smo mi imali svoje šanse i večeras ali i prije dva dana u Podgorici. Ipak, ne bih da umanjim pobjedu gostiju, a samo mogu da čestitam mojim igračima. Od početka sezone i prvog okupljanja igrali smo puno utakmica. Bili smo veoma dobri u ABA ligi, u domaćem prvenstvu smo blistali. Mislim da je ovo odličan rezultat iako je bilo 2:0 u polufinalu. Budućnost je ipak tim sa ogromnim kvalitetom ali i finansijama”. – kazao je Kadija.

Mislim da je bilo dosta…

Kadija je dodao da je njegova saradnja sa ”Lovćenom” nakon ovog meča najvjerovatnije i okončana.

“Mislim da se moja saradnja sa Lovćenom neće nastaviti. Sačekaćemo malo, ali mislim da je bilo dosta”. – zaključio je Kadija.

Plasmanom u polufinale domaćeg šampionata Lovćen je obezbijedio nastup u Drugoj ABA ligi iduće sezone.