Kadetkinje Crne Gore na pripremama u Tivtu

0
407

Ženska kadetska reprezentacija okupila se u Podgorici i otputovala u Tivat gdje će odraditi pripreme koje će biti prilika da se selektor Smiljana Milatović uvjeri u kvalitet igračica rođenih 2001. i 2002. godine. Reprezentacija će nakon priprema u Tivtu, odigrati i kontrolne mečeve protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

S obzirom na to da reprezentacija nije prijavljena za neko evropsko takmičenje, okupili smo najkvalitetnije igračice rođene 2001. i 2002. godine, kao i veoma perspektivne igračice koje su 2003. i 2004. godište, a koje su pionirke. Treniraćemo devet dana u Tivtu, a potom idemo u Sarajevo, gdje ćemo odigrati dvije trening utakmice sa kadetkinjama Bosne i Hercegovine. Želimo da izmjerimo naš kvalitet u odnosu na okruženje i da nam to bude smjernica za rad u narednom periodukazala je selektor Milatović.

Na širem spisku reprezentacije su Dragana Živković, Ksenija Šćepanović, Ivana Ječmenić, Tatjana Tatar, Maja Bigović, Nikolina Ilić, Andrea Glomazić, Jovana Kojčinović, Zoja Zeković, Kristina Šarančić, Milica Vujačić, Teodora Pavićević, Iva Karišić, Tamara Radosavljević, Marija Leković, Aleksandra Sekulović, Anastasija Drobnjak, Tatjana Radosavljević, Andrea Jovićević, Zorana Radonjić i Žana Tatar.