Joveta otvorio dušu: Pokušao sam sve ne bih li odigrao makar pola sata…

0
3869

Kapiten crnogorske reprezentacije se putem instagrama obratio javnosti povodom meča sa Poljskom kao i spekulacija oko povrede. 

Vjerujemo da nikome u Crnoj Gori nije bilo lako kada smo saznali da glavni igrač našeg tima neće biti u sastavu za susret sa Poljskom. Dan nakon poraza, Joveta se emotivnom porukom obratio javnosti. Istakao je kako je ponosan na ekipu i iskoristio priliku da se zahvali navijačima. Njegov status prenosimo u cjelosti.

“Nije lako naci prave rijeci nakon ovakvog poraza ali zelim da kazem da sam vise nego ponosan na sve momke !!! Zalaganje,borbenost,igra ,srce na terenu…Uz malo srece moglo je sve da se okrene u nasu korist ali to je fudbal i ja sam ubijedjen da ce nam se vratiti na nekoj drugoj utakmici.Takodje bih se posebno zahvalio nasim pravim navijacima koji su kao i uvjek bili nas vjetar u ledja i 12-i igrac 🙌🏻. Istim tim navijacima bih zelio da kazem pravu istinu jer su se naslusali svakakvih gluposti.U srijedu sam zadobio povredu lista…Povreda koja zahtijeva 10-14 dana pauze,bio sam na terapijama i pokusao sve ne bih li mogao da odigram bar pola sata ali nazalost bilo je nemoguce.Ostalo nam je jos 5 utakmica,od kojih 3 igramo kuci i sve zavisi od nas ! Ja sam ubijedjen da idemo u baraž ! ❤”

Nije lako naci prave rijeci nakon ovakvog poraza ali zelim da kazem da sam vise nego ponosan na sve momke !!! Zalaganje,borbenost,igra ,srce na terenu…Uz malo srece moglo je sve da se okrene u nasu korist ali to je fudbal i ja sam ubijedjen da ce nam se vratiti na nekoj drugoj utakmici.Takodje bih se posebno zahvalio nasim pravim navijacima koji su kao i uvjek bili nas vjetar u ledja i 12-i igrac 🙌🏻. Istim tim navijacima bih zelio da kazem pravu istinu jer su se naslusali svakakvih gluposti.U srijedu sam zadobio povredu lista…Povreda koja zahtijeva 10-14 dana pauze,bio sam na terapijama i pokusao sve ne bih li mogao da odigram bar pola sata ali nazalost bilo je nemoguce.Ostalo nam je jos 5 utakmica,od kojih 3 igramo kuci i sve zavisi od nas ! Ja sam ubijedjen da idemo u baraž ! ❤😘🇲🇪

A post shared by Stevan Jovetic (@stevanjovetic) on