Janković: Želimo pobjedu pred našom publikom

0
634
Foto: reprezentacija.me

Danas je u prostorijama Fudbalskog saveza Crne Gore održana pres konferencija povodom predstojeće prijateljske utakmice između reprezentacija Crne Gore i Slovenije.

Fudbaler Partizana i crnogorski reprezentativac, Marko Janković, kazao je na današnjoj konferenciji da je želja za pobjedom pred domaćom publikom neupitna.

“Imamo takmičarski duh i želimo da pobijedimo pred našom publikom. Nekoliko naših bitnih igrača nije došlo, ali je tu nova grupa igrača koji treba da se nametnu selektoru. Uz lijepu atmosferu i dobar ambijent daćemo sve od sebe da pobijedimo”, kazao je Marko Janković.

Sjajni igrač Partizana, koji ima odličnu sezonu iza sebe, rekao je da je igranje za dres sa nacionalnim grbom podstrek i obaveza za svakog igrača.

“Sezona se završava. Ubijeđen sam kad igramo za reprezentaciju motiva ima. Samo igranje za Crnu Goru je podstrek za nas i obaveza. Trudimo se, dajemo sve od sebe. Prijateljski mečevi nam služe kao pripreme”, dodao je Janković.

Komentarišući protivnika, Janković je rekao da je Slovenija odlična reprezentacija i da će bez obzira što je u pitanju prijateljski meč oni maksimalno ozbiljno ući u utakmicu.

“Slovenija je dobra reprezentacija. Ima izuzetne reprezentativce. Dosta njihovih fudbalera poznajem. Maksimalno ozbiljno će shvatiti meč, pogotovo ako budu u sastavu koji čine novi fudbaleri da se dokažu”, zaključio je Janković.

U reprezentaciji Crne Gore pored već povrijeđenih Jovetića i Savića neće biti Tomasevića i Stojkovića.

Marušić i Vešović su pod znakom pitanja i biće nepoznanica hoće li uopšte biti u mogućnosti da zaigraju pod Goricom.

Utakmica Crna Gora – Slovenija igra se na stadionu pod Goricom u subotu, sa početkom od 20:15 časova.