Ivović pred Hrvatsku: Najteži rival, još jedna odlična provjera

0
489
Foto: wpolo.me

Crna Gora večeras sa Hrvatskom igra meč drugog kola na F8 Evropa kupa u Rijeci.

Aleksandar Ivović se osvrnuo na jučerašnji poraz od Srbije. najavio večerašnji derbi i nagalsio da su mečevi na ovom takmičenju odlična provjera za ono što ih čeka u narednom periodu.

Duel protiv Srbije bio je odlična provjera, obje selekcije su bile oslabljene, mi malo više od njih. Sastav koji su imali sinoć bio je jači nego u Podgorici što se i vidjelo. Iz naše igre može da se izvuče dosta pozitivnih stvari, pogotovo smo bili dobri u pozicionoj odbrani. Jedino je loš bio igrač više, jer mislim da smo postigli samo jedan gol, i na tome treba da poradimo. Ovdje su sve najbolje reprezentacije Evrope, tako da iz svakog meča možemo izvući samo pouku, da budemo još bolji. Ja sam preskočio taj meč jer imam upaljenu tetivu bicepsa, i nijesmo htjeli da rizikujemo veću povredu. Ovaj turnir ne nosi neki rezultatski značaj, nas čeka meč sa Rumunima 10. aprila i to je najbitnije u ovom trenutku“, poručio je Ivović i najavio večerašnji meč sa domaćinom turnira.

Večeras možda i najteži meč, po meni su oni favoriti na turniru jer je Srbija oslabljena i zbog toga što su mnogo jači nego prethodnih godina, pogotovo na centarskoj poziciji, jer sigurno imaju dva najbolja centra na svijetu u ovom trenutku. Oni su najbolje posložena reprezentacija. Biće teško zaustaviti Lončara i Vrljića, ali vjerujem da će nam u tome pomoći spoljna linija, da će dobro odraditi zonu. Nikoga se ne plašimo, cijenimo sve protivnike, želimo da damo maksimum u svakom meču, i ako nam se ukaže prilika da zabilježimo dobar rezultat iskoristićemo je”, zaključio je naš reprezentativac.

 

 

Petak, 6. april:

16h00 Mađarska – Italija

17h30 Hrvatska – Crna Gora

19h00 Srbija – Francuska

20h30 Španija – Grčka

Subota, 7. april:

16h00 Italija – Grčka

17h30 Francuska – Crna Gora

19h00 Srbija – Hrvatska

20h30 Mađarska – Španija