Iliev: Sve čestitke Rudaru, nijednog momenta nisu padali

0
474
Foto: HotSport

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, očekivano, bio je više nego zadovoljan evropskom premijerom protiv Rudara.

Pljevljaci su u Nikšiću, pred većinski crno-bijelom publikom, primili tri gola i već se pomirili sa eliminacijom, te će revanš u Beogradu biti samo rutina. I ne samo to, već i kako nam je rekao Ivica Iliev, još jedna važna pripremna utakmica pred nastavak kvalifikacija i puta ka Ligi Evrope.

Rezultatom moramo da budemo zadovoljni, ali ovo je i dalje predsezona. Ekipa je po prvi put igrala u ovom sastavu. Bilo je traženja, a i znali smo da će ekipa Rudara krenuti maksimalno i da samo odvažnom igrom mogu da nas ugroze. Ali nisu, čekali smo pravu priliku kada ćemo postići gol i kada smo ga dali, posle je sve bilo drugačije. Sve čestitke Rudaru jer nijednog trenutka nisu padali, uvijek su željeli da igraju i na 2:0 i 3:0, a i mi smo posle povukli ručnu, jer kao što kažem, i dalje smo u pripremnom periodu – izjavio je Iliev za HotSport posle utakmice.

Jasno je da meč protiv Rudara ne donosi konačan sud o pojačanjima, ali da li jeste vama iskristalisao sliku da je u nekoj od linija tima potrebno novo pojačanje?

– Sigurno. Možda to što nam fali imamo i u našim redovima. Svakako imamo šta da popravimo. A što se tiče pojačanja, eventualno će doći još jedan igrač.

Na kojoj poziciji?

– Vidjećemo kako će se odvijati prelazni rok, ali hajde da kažemo, biće to u veznom redu, pošto smo na svim ostalim pozicijama uglavnom popunjeni – zaključio je Iliev razgovor za HotSport.