Igraj brojeve, osvoji Playstation!

Jeste li učestvovali u novogodišnjim promocijama sportske kladionice Meridian, je li možda baš vama u ruke došao neki od fantastičnih poklona?

I ako nije nemojte da budete neraspoloženi, ova sportska kladionica nema namjeru da prestane sa promocijama i poklonima, kao što smo rekli čarolija u Meridianu se nastavlja.

Ako se pitate šta su oni to pripremili za vas, i ovaj put ćete biti iznenađeni, u pitanju su vrijedni pokloni, kao što možete i da pretpostavite, a to su, 4 Playstation 4 pro konzole, 4 mobilna telefona Iphone 12 i 5 mobilnih telefona Xiaomi Redmi Note 9!

A ako još uvijek nemate nalog u sportskoj kladionici Meridian, iskoristite šansu za dobijanje bonusa dobrodošlice, registrujte se jednim klikom na meridianbet.me sajtu, i kao poklon dobijate 10e bonusa za sportsko klađenje, kao i 200 spinova za online kazino.

A vrijedni pokloni koje smo vam na početku pomenuli su vas sigurno zainteresovali, pa vam moramo reći da put do njih uopšte nije težak, ako ste to pomislili.

Volite li brojeve? U kladionici Meridian imate mogućnost da igrate više vrsta brojeva, kao što je dobro poznati Lucky6, osim njega tu je i Lucky5 gdje je potrebno odigrati samo pet brojeva, kao i keno brojevi koji vam omogućavaju odigravanje čak jednog broja.

Ako se do sad niste oprobali ni u jednoj od navedenih igara, mi vam savjetujemo da probate, jer najnovija promocija Meridiana 4 petka nagrađuje sa po 4 PS 4 pro, a sve što je potrebno da baš vi budete srećni dobitnik jeste da imate najviše izgubljenih tiketa na nekim od ponuđenih igara sa minimalnom uplatom od 0,50e.

Related Posts

Comments 1