Humanitarna akcija za liječenje osmogodišnje Marije Martinović!

0
406

Košarkaški klub Lovćen, u saradnji sa Radio Cetinjem i Cetinjskim listom, organizuje prikupljanje sredstava za odlazak osmogodišnje djevojčice Marije Martinović na liječenje u Memphis (SAD).  Pomoć se može donirati direktno tokom utakmice KK Lovćen – KK Sutjeska, u dvorani Sportskog centra Lovćen.

Utakmica 16. kola Prve A Erste lige, između košarkaša Lovćena i Sutjeske, igraće se u petak, 6. marta u 18 časova.

Humanitarna akcija Lovcen SutjeskaOsmogodišnjoj djevojčici Mariji Martinović sa Cetinja, koja boluje od tumora bubrega, neophodna je operacija koja je zakazana za sredinu marta, u bolnici St. Jude u Memfisu (SAD). Mariji je, kada je imala osam mjeseci, već odstranjen jedan bubreg. Bolest je zahvatila i drugi bubreg, pa je tokom decembra i januara bila na hemoterapiji.

Troškovi putovanja i boravka u Americi iznose oko 20 hiljada eura. Marijini roditelji nijesu u mogućnosti da finansijski snose troškove puta i boravka u Americi, pa organizatori akcije pozivaju sve dobronamjerne ljude i posjetioce košarkaške utakmice da daju prilog kod volontera Kluba na ulazu u sportsku dvoranu.

Takođe, donacije se mogu uplatiti i na žiro račun za pomoć, koji je otvoren kod ERSTE BANKE, broj: 540-3209731697 i za uplate iz inostranstva OPPOMEPG Erste Bank AD Podgorica, ME , ME25540000003209731697.